W minioną środę odbyło się wielkie otwarcie Restauracji Poziom food&wine. Wielu wspaniałych gości, wyjątkowa atmosfera, dźwięki pięknej muzyki i zapach przepysznych dań – czego chcieć więcej?


Ten klimatyczny wieczór był czasem radości z nowo powstałej restauracji, jak również miejscem spotkania, ciekawych rozmów i zwiedzania Hotelu Diament Plaza Gliwice.  Goście podziwiali zmiany, jakie nastąpiły w obiekcie. Mogli również posłuchać aromatycznej opowieści o kawie, wziąć udział w degustacji win, a pełen ognia, efektowny pokaz live cooking sprawił, że degustacja specjałów szefa kuchni cieszyła nie tylko nasze podniebienia, lecz dostarczała również wspaniałych wrażeń estetycznych.

Wieczór swoją obecnością i pełną humoru ciekawą konferansjerką uświetnił niezawodny Krzysztof Respondek.

Nie zabrakło również prawdziwej gwiazdy wieczoru – Stanisława Sojki. Ten wspaniały recital z pewnością na długo pozostanie w pamięci zebranych Gości.

Życie nie tylko po to jest, by brać… ­– To tak jak w  restauracji Poziom. Chcą dawać swoim klientom moc niezapomnianych wrażeń. Nie tylko tych kulinarnych. Nie tylko w ten jeden wyjątkowy wieczór, lecz codziennie.

Zapraszamy!

Materiały prasowe partnera

Galeria

wstecz

Komentarze (0) Skomentuj