W minioną środę odbyło się wielkie otwarcie Restauracji Poziom food&wine. Wielu wspaniałych gości, wyjątkowa atmosfera, dźwięki pięknej muzyki i zapach przepysznych dań – czego chcieć więcej?
Ten klimatyczny wieczór był czasem radości z nowo powstałej restauracji, jak również miejscem spotkania, ciekawych rozmów i zwiedzania Hotelu Diament Plaza Gliwice. Goście podziwiali zmiany, jakie nastąpiły w obiekcie. Mogli również posłuchać aromatycznej opowieści o kawie, wziąć udział w degustacji win, a pełen ognia, efektowny pokaz live cooking sprawił, że degustacja specjałów szefa kuchni cieszyła nie tylko nasze podniebienia, lecz dostarczała również wspaniałych wrażeń estetycznych.
Wieczór swoją obecnością i pełną humoru ciekawą konferansjerką uświetnił niezawodny Krzysztof Respondek.
Nie zabrakło również prawdziwej gwiazdy wieczoru – Stanisława Sojki. Ten wspaniały recital z pewnością na długo pozostanie w pamięci zebranych Gości.
Życie nie tylko po to jest, by brać… – To tak jak w restauracji Poziom. Chcą dawać swoim klientom moc niezapomnianych wrażeń. Nie tylko tych kulinarnych. Nie tylko w ten jeden wyjątkowy wieczór, lecz codziennie.
Zapraszamy!
Materiały prasowe partnera
Komentarze (0) Skomentuj